BREUGELFEESTEN - Zaterdag 27 en zondag 28 okt 2018 - O.C. de Djoelen

Meer info over onze Breugelfeesten vind U via deze link: Breugelfeesten

Vanaf dit schooljaar kan je in onze harmonie het samenspel, behorende tot de muziekopleiding in de academie, volgen in plaats van in de academie zelf, mits voldaan aan bepaalde voorwaarden. Naast de professionele begeleiding van onze dirigent krijg je van ons een peter/meter toegewezen die je bij de integratie in onze harmonie zal helpen.
Heb je interesse in deze formule, informeer je dan bij je leerkracht of bij de directie van de muziekacademie.

U bevindt zich hier: Home

Homepagina

Welkom op de website van de Koninklijke Harmonie Sint-Antonius Oosthoven v.z.w. Kortweg ook wel eens 'Harmonie-orkest Oosthoven' genoemd.

Een vijftigtal muzikanten, jong en oud, repeteren iedere vrijdagavond ter voorbereiding van het jaarlijkse hoogtepunt, ons 'Musica Mundana'. Ons repertoire omvat klassieke stukken, filmmuziek, 'bigband' muziek en hedendaagse werken.

Onze repetities gaan door in gemeenschapscentrum ‘De Heischuur’ in Oosthoven. We repeteren van 20h00 tot 22h15 met een korte pauze ergens in het midden.

Wil je meer te weten komen over het 'Harmonie-orkest Oosthoven' of heb je zin om met ons mee te spelen? Surf een keertje op onze site of neem contact op met ons secretariaat.

Veel surfplezier.